Peep(show) @Den Frie Udstillingsbygning, Østerbro

21. – 29. februar 2020

We’ve been incredibly excited to share something with you. You may have gotten a tiny peep into the process of our creation – and now, we release the first batch of tickets to Det Ovale Rums experimental performance installation PEEP(show) – occurring in late February at Den Frie Udstillingsbygning in Copenhagen.

Buy tickets here!

Julekusser @Folkets Hus, Nørrebro

5. december 2018

Fissen, Kussen, Vagina, Vulva, Cunt, uanset navn, er den jo fantastisk – i alle sine former og folder. Det Ovale Rum (med støtte fra Kvinde Kend din Krop og Kussomaten), inviterer alle der har lyst (uanset tilhørsforhold til vaginaen), til en aften hvor vi afmystificerer kussen, belyser mangfoldigheden og fejrer vulvaen ved at lave unik julepynt sammen.

Se Facebook event

CPH:DOX // Det Ovale Rum Gør Dig Våd
@Sjællandsgade Bad, Nørrebro

17. – 19. marts 2018

En erotisk lyddrevet sanseoplevelse – Det Ovale Rum transformerede Sjællandsgade Badet til et ophidsende lydunivers, hvor den individuelle seksualitet blev udforsket i fællesskab. Gennem en række erotiske lydinstallationer, blev den afklædte krop og det sociale rum bragt sammen i et grænsesøgende eksperiment. Oplevelsen blev præsenteret i forbindelse med CPH:DOX.

cphdox.dk/detovalerum

Det Ovale Rum på Den Sorte Firkant
@Den Sorte Firkant, Nørrebro

7. dec 2017

En lytteudstilling, af to erotiske fortællinger; Blod, sved og tårer og Garagen. Der blev sat op i den hvidkalkede udstillingskælder under Den Sorte Firkant, på Blågaardsgade Nørrebro.

facebook.com/events/densortefirkant/

Samtale Salon // Dome of Visions
@Drone, Nørrebro

2. dec 2016

I samarbejde med Kvindemuseet Århus og Dome of Visions, arrangerede og kuratede Det Ovale Rum, en lytteinstallation efterfulgt af en samtale/debat omkring lydens seksuelle stimuleringer.

domeofvisions.dk/samtalesalon/

Sidste stop
@Drone, Nørrebro

7. dec 2016

I samarbejde med Kvindemuseet Århus og Dome of Visions, arrangerede og kuratede Det Ovale Rum, en lytteinstallation efterfulgt af en samtale/debat omkring lydens seksuelle stimuleringer.

youtube.dk/sidstestop/

Det Ovale Rum gæster Chateau Motel
@Chateau Motel, KBH K

16. sep 2016

Det Ovale Rum blev inviteret til at hoste en lydperformance, efterfulgt af en fest på natklubben. En kurateret liste af hverdagens popsange, kombineret med intime lyde tog form i klubbens lydbillede i løbet af aftenen.

facebook.dk/events/chateaumotel/

Puderummet
@Talk Town KBH K

18. maj 2016

Det Ovale Rum, skabte PuderummetTalk Town, en tre dages lydinstallation, bestående af puder, høretelefoner og bind for øjnene. Lydende der strømmede ind i publikums ører bestod af vores erotiske intime fortællinger, og imens gik performere rundt og kærtegnede publikum forsigtigt på kroppen.

talktown.dk/puderummet/

Debat: Podcast og hverdagsfeminisme
@Talk Town, KBH K

19. maj 2016

I forbindelse med Talk Town, kuratede og hostede Det Ovale Rum, en podcast, der inviterede kollegaer inden for podcast verdenen, Fries Before Guys, Sex Salonen, Homostories, 4 Piger og en Øl, til debat om podcast, hverdagsfeminisme og seksualitet.
Vært Susanne Sommer.

talktown.dk/podcastfeminisme/