CPH:DOX // Det Ovale Rum Gør Dig Våd
@Sjællandsgade Bad, Nørrebro

17. – 19. marts 2018

En erotisk lyddrevet sanseoplevelse – Det Ovale Rum transformerede Sjællandsgade Badet til et ophidsende lydunivers, hvor den individuelle seksualitet blev udforsket i fællesskab. Gennem en række erotiske lydinstallationer, blev den afklædte krop og det sociale rum bragt sammen i et grænsesøgende eksperiment. Oplevelsen blev præsenteret i forbindelse med CPH:DOX.

cphdox.dk/detovalerum

Det Ovale Rum på Den Sorte Firkant
@Den Sorte Firkant, Nørrebro

7. dec 2017

En lytteudstilling, af to erotiske fortællinger; Blod, sved og tårer og Garagen. Der blev sat op i den hvidkalkede udstillingskælder under Den Sorte Firkant, på Blågaardsgade Nørrebro.

facebook.com/events/densortefirkant/

Samtale Salon // Dome of Visions
@Drone, Nørrebro

2. dec 2016

I samarbejde med Kvindemuseet Århus og Dome of Visions, arrangerede og kuratede Det Ovale Rum, en lytteinstallation efterfulgt af en samtale/debat omkring lydens seksuelle stimuleringer.

domeofvisions.dk/samtalesalon/

Sidste stop
@Drone, Nørrebro

7. dec 2016

I samarbejde med Kvindemuseet Århus og Dome of Visions, arrangerede og kuratede Det Ovale Rum, en lytteinstallation efterfulgt af en samtale/debat omkring lydens seksuelle stimuleringer.

youtube.dk/sidstestop/

Det Ovale Rum gæster Chateau Motel
@Chateau Motel, KBH K

16. sep 2016

Det Ovale Rum blev inviteret til at hoste en lydperformance, efterfulgt af en fest på natklubben. En kurateret liste af hverdagens popsange, kombineret med intime lyde tog form i klubbens lydbillede i løbet af aftenen.

facebook.dk/events/chateaumotel/

Puderummet
@Talk Town KBH K

18. maj 2016

Det Ovale Rum, skabte PuderummetTalk Town, en tre dages lydinstallation, bestående af puder, høretelefoner og bind for øjnene. Lydende der strømmede ind i publikums ører bestod af vores erotiske intime fortællinger, og imens gik performere rundt og kærtegnede publikum forsigtigt på kroppen.

talktown.dk/puderummet/

Debat: Podcast og hverdagsfeminisme
@Talk Town, KBH K

19. maj 2016

I forbindelse med Talk Town, kuratede og hostede Det Ovale Rum, en podcast, der inviterede kollegaer inden for podcast verdenen, Fries Before Guys, Sex Salonen, Homostories, 4 Piger og en Øl, til debat om podcast, hverdagsfeminisme og seksualitet.
Vært Susanne Sommer.

talktown.dk/podcastfeminisme/