CPH:DOX // Det Ovale Rum Gør Dig Våd
@Sjællandsgade Bad, Nørrebro

17. – 19. marts 2018

En erotisk lyddrevet sanseoplevelse – Det Ovale Rum transformerede Sjællandsgade Badet til et ophidsende lydunivers, hvor den individuelle seksualitet blev udforsket i fællesskab. Gennem en række erotiske lydinstallationer, blev den afklædte krop og det sociale rum bragt sammen i et grænsesøgende eksperiment. Oplevelsen blev præsenteret i forbindelse med CPH:DOX.

cphdox.dk/detovalerum

Det Ovale Rum på Den Sorte Firkant
@Den Sorte Firkant, Nørrebro

7. dec 2017

En lytteudstilling, af to erotiske fortællinger; Blod, sved og tårer og Garagen. Der blev sat op i den hvidkalkede udstillingskælder under Den Sorte Firkant, på Blågaardsgade Nørrebro.

facebook.com/events/densortefirkant/

Samtale Salon // Dome of Visions
@Drone, Nørrebro

2. dec 2016

I samarbejde med Kvindemuseet Århus og Dome of Visions, arrangerede og kuratede Det Ovale Rum, en lytteinstallation efterfulgt af en samtale/debat omkring lydens seksuelle stimuleringer.

domeofvisions.dk/samtalesalon/

Sidste stop
@Drone, Nørrebro

7. dec 2016

En interaktiv lyd- op performance oplevelse. Med udgangspunkt i lydfortællingen “Undergrunden”, blev den dunkle natklub Drone, på Nørrebro, iscenesat gennem performance og AR teknologi, til fortællingen om et møde mellem to fremmede kroppe, hvor handlingen udfoldes alt efter hvordan og hvor publikum bevæger sig, i løbet af natten. Til oplevelsen blev der udviklet en app og anvendt AR sensorer.

youtube.dk/sidstestop/
Listen on iTunes
Android

Det Ovale Rum gæster Chateau Motel
@Chateau Motel, KBH K

16. sep 2016

Det Ovale Rum blev inviteret til at hoste en lydperformance, efterfulgt af en fest på natklubben. En kurateret liste af hverdagens popsange, kombineret med intime lyde tog form i klubbens lydbillede i løbet af aftenen.

facebook.dk/events/chateaumotel/

Puderummet
@Talk Town KBH K

18. maj 2016

Det Ovale Rum, skabte PuderummetTalk Town, en tre dages lydinstallation, bestående af puder, høretelefoner og bind for øjnene. Lydende der strømmede ind i publikums ører bestod af vores erotiske intime fortællinger, og imens gik performere rundt og kærtegnede publikum forsigtigt på kroppen.

talktown.dk/puderummet/

Debat: Podcast og hverdagsfeminisme
@Talk Town, KBH K

19. maj 2016

I forbindelse med Talk Town, kuratede og hostede Det Ovale Rum, en podcast, der inviterede kollegaer inden for podcast verdenen, Fries Before Guys, Sex Salonen, Homostories, 4 Piger og en Øl, til debat om podcast, hverdagsfeminisme og seksualitet.
Vært Susanne Sommer.

talktown.dk/podcastfeminisme/